محتوای قابل بازیافت

محتواهایی از جنس بازیافت شدنی !

محتواهای زیادی تولید میشه، گاها با زحمت زیاد، و اونطوری که انتظار داریم خواننده ای نداره، هزینه تولید محتوای ارزشمند بالا رفته و دغدغه ارائه دهنده های محتوا بیشتر و بیشتر شده

یکی از راههای جالب انگیزناک برای اینکه محتوای تولید شده استفاده درستی بشه، موضوعیه که از اون با عنوان Content Recycling نام میبرند، محتواهایی که بازیافت میشن و دوباره استفاده میشن .

با یه مثال احتمالا بهتر این مفهوم رو میتونم بیان کنم : شما چند روز وقت میگذارید و مقاله ای را ترجمه می کنید، آنرا در وبلاگ شخصی خودتان منتشر کرده و روزها بازدیدکننده هایی را جذب می کنید، تا اینکه این بازدید ها کمتر و کمتر شده و در نهایت به جایی می رسه که دیگه تغییر چندانی نخواهد کرد، شما می توانید از محتوای همان مقاله فایل صوتی – Podcast تولید کنید، در بین بازدیدکنندگان وب سایت شما قطعا کسانی هستند که حس و حال خواندن متنهای طولانی را نداشته، اما مشتاق شنیدن Podcast ها هستند . پس از انتشار فایل صوتی، بازهم در بازه های مختلف دریافت کننده خواهید داشت. بعد از آن می توانید به فکر تهیه اینفوگرافیک برای مقاله ای که ترجمه کرده اید باشید. بعد از مدت ها مطالب وبلاگ خود را با موضوعات متنوع بصورت فایل PDF ارائه دهید.

اینها راه های ساده ای هستند که شما را کمک می کند تا محتوایی از جنس بازیافت شدنی داشته باشید، حتی می توانید هر از چندگاهی به مطالب قدیمی وبلاگ خود سرزده و آنها را بروز کنید، یا از بین آنها نقل قول هایی را انتخاب و در بخش های مختلف وبلاگ بعد از هر چند پست با یک عکس شکیل آنها را نمایش دهید. ادامه بدم ؟ بعضی از مفاهیمی که در مطالب به آنها اشاره کردید را جمع کرده و یک موضوع واحد انتخاب کنید و بصورت وبینار به مخاطبین خود ارائه دهید. موضوع بازیافت محتوا، بسیار جذاب و مفیده که بزودی درباره آن مطالب بیشتر و جامع تری در وب سایت مسترکاما می نویسم .

وقتی محتوای ارزشمندی تولید کردید، میتونید بارها و بارها اون رو بازیافت کرده و دوباره استفاده کنید، تا جایی که جواب میده استفاده کنید، این راه هزینه تولید محتوای شما رو کاهش میده و وقتی میدونید قراره بارها به شیوه های مختلف از اون استفاده کنید باعث میشه محتوای ارزشمندتری تولید کنید و برای اون زمان بیشتری بذارید.

پاسخ دادن:

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

فوتر سایت

نوارکناری لغزنده

درباره من

درباره من

وقتی محتوایی به مخاطب ارائه میشه، تصمیم میگیره با شما خداحافظی (Goodbye) کنه یا اینکه خریدار (GoodBuy) محتوای شما باشه، یک کلمه رو به ارزش کلمه قبل خریداری کنه و تا پایان محتوا همراه شما باشه، یا … به نظر من ارائه محتوا و کپی رایتینگ تفاوت ۲ واژه Goodbye و GoodBuy است.

شبکه های اجتماعی