Add Url

افزودن سایت به گوگل یا معرفی شدن به گوگل

 یکی از موضوعات جالبی است که بصورت نامحسوس در وضعیت یک وب سایت تاثیر دارد ، اینکه یک سایت را به گوگل اضافه کنید و یا اینکه یک سایت به گوگل معرفی شود ، در واقع اگر بخواهم ساده مسئله را باز کنم ، دقیقا مانند زمانی است که شما خودتان برای استخدام به مجموعه ای مراجعه کرده اید ، و یا اینکه مجموعه ای به دنبال متخصصی خاصی بوده است و بعد از جستجو شما را یافته است … در این دو وضعیت آیا برخوردها یکسان است ؟

قطعا زمانی که مجموعه به سراغ شما آمده ، تا حدودی به اعتبار و توانمندی شما واقف است و اگر مصاحبه ای هم باشد برای ایمان آوردن به دانسته هایشان است . اما زمانی که شما برای استخدام مراجعه کرده اید ، این پیش زمینه وجود نداشته و با سختی بیشتری مجبور به اثبات خود هستید .

در گوگل نیز همین داستان حاکم است ، بسیاری از سایت ها بلافاصله پس از راه اندازی به گوگل رفته و از طریق آدرس مربوطه ، سایت خود را ثبت می کنند ، اینگونه ثبت شدن ها توسط گوگل با حساسیت بیشتری بررسی می شوند ، چرا که روبات های گوگل هر روزه تعداد زیادی سایت جدید را کشف می کنند و اینکه این سایت را کشف نکرده و ایندکس نکرده اند ، جای سوال دارد .

به گوگل معرفی شوید ؟ (معرف شما کیست ، یک آدم متشخص و معروف و یا …. )

گزینه بهتر این است که به گوگل معرفی شوید ، بعد از اینکه از جذاب بودن مطالب سایت خود مطمئن شدید :

۱) خبر افتتاح وب سایت خود را در مجموعه هایی که به همین منظور شکل گرفته اند درج نمایید ، بطور مثال در حال حاضر مجموعه وبنا در ایران همین کار را انجام می دهد و اخبار مربوط به افتتاح وب سایت ها را درج می کند .
در این کار دقت کنید ، چرا که برای گوگل اهمیت زیادی دارد معرف شما کیست ؟ این معرف از چه اعتباری برخوردار است ؟برای این منظور می توانید از Google Rank استفاده کنید و بعد از چک کردن آن اقدام به ارسال خبر نمایید ، البته این یکی از معیارها می باشد.

۲)  برای معرفی می توانید از فعالیت در انجمن های مختلف نیز استفاده کنید و در امضای خود آدرس سایت خود را درج کنید .

۳) یکی از راههای مناسب دیگر افتتاح یک وبلاگ میباشد ، سرویس های وبلاگ به دلیل بروز رسانی مداوم مطالب معمولا رتبه مناسبی در گوگل دارند ، به این منظور افتتاح یک وبلاگ کمک بزرگی خواهد بود . یک وبلاگ راه اندازی کنید و علاوه بر درج اخبار وب سایت خود ، خبر افتتاح را نیز منتشر نمایید .

پاسخ دادن:

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

فوتر سایت

نوارکناری لغزنده

درباره من

درباره من

وقتی محتوایی به مخاطب ارائه میشه، تصمیم میگیره با شما خداحافظی (Goodbye) کنه یا اینکه خریدار (GoodBuy) محتوای شما باشه، یک کلمه رو به ارزش کلمه قبل خریداری کنه و تا پایان محتوا همراه شما باشه، یا … به نظر من ارائه محتوا و کپی رایتینگ تفاوت ۲ واژه Goodbye و GoodBuy است.

شبکه های اجتماعی