استراتژی محتوا

به یک انگشت اضافه برای کار کردن با نسخه موبایل وب سایت نیازمندیم

(تجربه کاربری برای ارائه محتوا در نسخه موبایل)

فکر می کنم خسته کننده شده اگر از آمار عجیب و غریب و سرعت زیاد رشد استفاده از تلفن های هوشمند بخوام بگم و اینکه خیلی مهمه وب سایت ها درست در تلفن همراه نمایش داده بشوند . و احتمالا آمار و اطلاعات شما که به سراغ این مطلب اومدین در این خصوص باید بروز تر از من باشه .

ارائه نسخه موبایل، صرفا ریسپانسیو بودن نیست

برای اینکه وب سایت ما نسخه موبایل داشته باشه فقط کافی نیست که ریسپانسیو باشیم و از طریق موبایل و تبلت ظاهر بهم ریخته ای نداشته باشیم، بلکه باید محل قرار گیری اطلاعات را هم به درستی طراحی کنیم، به این معنی که شخصی که از طریق تلفن همراه به سراغ سایت ما آمده، نیازی نیست همه ی اطلاعات را ببیند، قطعا صفحه نمایشگری که استفاده می کند بسیار کوچکتر از صفحه نمایشگر لپ تاپ و کامپیوتر شخصی است، و طبیعتا حوصله اش هم کوچک تر است . اصل مطلب را سر راه او قرار دهید، و محتوا را بصورت اختصاصی و ویژه برای تلفن های همراه طراحی کنید، این کار صرفا کار فنی نیست و باید استراتژی محتوا نیز با ساختار ابزاری که دیده می شود، تنظیم گردد .

اطلاعاتی که از نظر ما گاها داستان سرایی است، دلیل اصلی مخاطب برای خرید و متقاعد شدن است، در حذف اطلاعات هم باید دقت بالایی داشت و حتی گاهی سناریوی مجزایی برای متقاعد کردن کاربر موبایل در نظر گرفت.

تلفن های همراه بزرگ و نیاز به انگشت اضافه

بر روی ۱٫۳۳۳ نفر مطالعه ای انجام میشه در خصوص اینکه چطور تلفن همراه خود را در هنگام استفاده در دست می گیرند، (تحقیق توسط Steven Hoober ) ، نتایج تحقیق جالب بوده، ۷۵% از مخاطبین با انگشت شست در اکثر اوقات با تلفن همراه خود کار می کردند و ۴۹% با یک دست کارهای خود را انجام می دادند.

در تلفن های همراه ۴ اینچ به بالا کارکردن با یک دست به آسانی امکان پذیر نیست، و با توجه به اینکه هر روز صفحات نمایشگر بزرگ تری ارائه می شود اما اندازه شست ما ثابت است، بهتر است بخش های اصلی وب سایت که نیاز به کلیک دارند را در قسمتی قرار دهیم که دسترسی شست به آن راحت تر باشد .

عکس زیر را ببینید برای طراحی محتوا و ارائه یک دید کلی از دایره راحتی شست مفیده :

استراتژی محتوا در موبایل

اما قرار نیست همه ی محتوایی که کاربر نیاز به کلیک بر روی آن را دارد در بخش “دسترسی راحت” قرار دهیم، میتونیم با راهکارهایی مثل استفاده از Swipe به راست و چپ این مشکل را حل کنیم، تصور کنیم منوی وب سایت در حالت نمایش موبایل در گوشه سمت چپ ، بخش بالا قرار داشته باشد، در واقع در بدترین جای ممکن در تلفن همراه، کاربر مجبور است با دو دست کار کرده یا با حرکات آکروباتیک دسترسی پیدا کند .

جمع بندی اینکه ریسپانسیو کردن وب سایت به معنی نمایش ظاهری آراسته نیست، بلکه به معنی نمایش محتوا به شیوه ای درست است، که مخاطب هم دسترسی خوبی داشته باشد و هم سناریوی وب سایت نیز به درستی طی شود .

 

1 دیدگاه On به یک انگشت اضافه برای کار کردن با نسخه موبایل وب سایت نیازمندیم

نظردهی بسته شده

فوتر سایت

نوارکناری لغزنده

درباره من

درباره من

وقتی محتوایی به مخاطب ارائه میشه، تصمیم میگیره با شما خداحافظی (Goodbye) کنه یا اینکه خریدار (GoodBuy) محتوای شما باشه، یک کلمه رو به ارزش کلمه قبل خریداری کنه و تا پایان محتوا همراه شما باشه، یا … به نظر من ارائه محتوا و کپی رایتینگ تفاوت ۲ واژه Goodbye و GoodBuy است.

شبکه های اجتماعی